sr    pl    en

Менаџер програма Европски Прогрес Грем Тиндал сутра долази у Блаце

Сутра, 14. фебруара, Менаџер програма Европски Прогрес Грем Тиндал, посетиће општину Блаце поводом додељивања опреме фабрици „Ivko knits“ у оквиру подршке микро и малих предузећа са југоистока и југозапада Србије.

У програму посете Грем Тиндала, предвиђено је уручивање донација представницима локалних институација,у просторијама фабрике Ивко, али и  састанак са Председником општине Блаце Зораном Јозићем који ће се одржати у кабинету председника са почетком од 11:30 сати.

Посета фабрици „Ivko knits“ заказана је за 12:45 сати, након одржаног састанка са Председником Јозићем.

Програм подршке програма Европског Прогреса односи се на мала и средња предузећа која се баве производњом одеће, хране, производа од метала, прерадом дрвета или инжењерским делатностима, а која су Европска унија и Влада Швајцарске преко Европског ПРОГРЕСа подржале са укупно 253.880 евра. Опрема додељена овим предузећима допринеће већој производњи, ширењу тржишта и увођењу еко или технолошких иновација.

Састанак предвиђен у кабинету председника општине Блаце имаће за циљ сумирање успешне сарадње програма Европски Прогрес и општине Блаце.

progres

 dani sljive 2017 baner

lokalni izbori 2016

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije