sr    pl    en

Менаџер програма Европски Прогрес посетио општину Блаце, предузеће "Ivko knits" добило вредну опрему

Менаџер програма Европски Прогрес Грем Тиндал, у уторак 14. фебруара посетио је Блаце. Током посете, он се прво састао са Председником општине Зораном Јозићем у кабинету председника, где су разговарали о реализованим пројектима које финансира ЕУ и Влада Швајцарске али и у вези свеукупне успешне сарадње општине Блаце са програмом Европски Прогрес.
Према протоколу боравка менаџера Европског Прогреса у Блацу, он је обишао и предузеће „Ivko knits“ из Блаца које је добило подршку Европског Прогреса у оквиру подршке малим и микро предузећима са југоистока и југозапада Србије. Наиме, предузеће „Ivko knits“ је добило нову опрему за шивење у вредности од 15.000 еура.

IMG 3486
„Грем Тиндал је том приликом рекао да обзиром на то да су Европска унија и Влада Швајцарске најавиле наставак подршке локалном економском развоју у Србији, прилика је да се настави успешна сарадња како са представницима општине Блаце, тако и са приватним и цивилним сектором.
Европска унија и Влада Швајцарске су пружиле подршку малом бизнису у нашим програмским општинама јер је тај сектор кључан за економски раст и повећање запослености. Подржали смо добре идеје и помогли предузећа која већ послују и која имају потенцијал за даљи раст.“ – рекао је Грем Тиндал.
Предузеће „Ivko knits“ у оквиру друштвено одговорног пословања у локалној заједници уручило је вредне донације Основној школи „Стојан Новаковић“, Дому здравља, Дому за смештај одраслих лица ометених у менталном развоју у Трбуњу као и кошаркашком клубу „Јастребац“ Блаце.

 dani sljive 2017 baner

lokalni izbori 2016

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije