sr    pl    en

Tуристичка организација општине Блаце учествује на 39. Међународном сајму туризма у Београду од 23-26. фебруара

Туристичка организација Блаце учествује на 39. Међународном сајму туризма у Београду, који се одржава на Београдском сајму од 23-26. фебруара. У циљу промоције туристичких производа из нашег краја, Туристичка организација Блаце представиће општину Блаце на штанду број 4010, у хали 4, са богатим програмом и новитетима за сва 4 дана трајања сајма.

toblace1

Београдски сајам крајем фебруара сваке године на неколико дана постаје „свет у малом“, али и привредна манифестација која, уз пословне, окупља и на десетине хиљада „обичних“ посетилаца.. Туристичка организација Блаце, између осталог, представиће  и највећу туристичко привредну манифестацију у Србији посвећену шљиви - „Дани шљиве“, која се одржава 15 година уназад и по којој је Блаце постало препознатљиво на територији читавог региона.

toblace2

ТО „Блаце“ се вредно припремала за предстојећи наступ на сајму, али и другим активностима у складу са својом делатношћу промоције и развоја туризма у нашем крају, те је организовала и промотивне акције поводом дана заљубљених, у сарадњи са угоститељима из Блаца.

ТО Блаце позива све који су у прилици да посете штанд општине Блаце као и да прате дешавања са сајма посетом званичној страници на фејсбуку https://www.facebook.com/toblace/

toblace3

 

 

 dani sljive 2017 baner

lokalni izbori 2016

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije