sr    pl    en

Одржана 12. седница СО-е Блаце, донета Одлука о годишњем програму заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта за 2017. годину

Данас је одржана  12. седница СО-е Блаце. Седницом је председавао председник СО-е Блаце Милош Васиљевић. Седници је присуствовало 20 одборника. Нису присуствовали одборници опозиције, њих петоро.

IMG 5451

Као најважнији део са дневног реда донета је Одлука о годишњем програму заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта за 2017. годину.

На данашњој седници разматрало се и извештајима о раду ЈКП "Блаце", Спортског центра Блаце, Дома здравља, Туристичке организације а дужности су разрешени и поједини чланови скупштинских комисија.  Све тачке дневног реда усвајане су са 19 или 20 одборника од укупно 25. Након друге тачке дневног реда заклетву је положио нови одборник Адам Павловић са изборне листе "Александар Вучић - Србија побеђује" који је добио потврду административне комисије за улазак у локалну скупштину.

IMG 5450

Дневни ред се садржао од 17 тачака дневног реда а на дневном реду се поред многих тачака које су од виталне важности за локалну самоуправу гласало и о Предлогу Одлуке Председника општине Блаце за доношење Одлуке давању сагласности да се удео Регистра акција и удела пренетих после раскида уговора закљученог у поступку приватизације у друштву Ветеринарска станица Блаце  пренесе са регистра на општину Блаце.

На предлог шефа одборничке групе Српске напредне странке Срђана Аничића и уз образложење општинског јавног правобраниоца стављене су ван снаге Одлуке о избору председника СО-е Блаце Љубише Судимца од 02.06.2012. године као и Одлуке о избору Јовице Ћурчића за заменика председника СО-е Блаце.

 dani sljive 2017 baner

lokalni izbori 2016

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije