Драги Ивановић освојио прво место на 41. Међународном сајму пољопривреде и прехрамбене индустрије у Градачцу

Ивановић Драги из Алабане овогодишњи је освајач првог места и добитник Велике златне медаље за најбоље оцењену ракију на „Данима шљиве“ у Блацу. Још једно значајно признање понео је недавно и са 41. Међународног сајма пољопривреде и прехрамбене индустрије – Сајма шљиве у Градачцу, где је награђен Великом златном медаљом за квалитет у категорији ракија од шљиве.

kurda

Поменути сајам је, иначе, најстарија специјализована сајамска манифестација у Босни и Херцеговини, на којој се ове године представило 230 излагача из Хрватске, Србије, Турске, Јордана и земље домаћина.

Под покровитељством Градачачког сајма оцењивање је обавила стручна комисија на Пољопривредном газдинству Крушик ДОО у Доњем Скугрићу (Модрича), а укупно је било 158 узорака ракија, од чега 81 шљивових.

Не само најбољу шљивовицу, Драги Ивановић производи и најбољу ракију од дуње, за коју је такође награђен Златном медаљом за квалитет на овом сајму. Ово је још једно у низу признања блачким пољопривредницима и потврда да се на овим просторима производи ракија високог квалитета која би могла да освоји широко тржиште.

kurda-1

  Baner generički

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg