Председник општине Милан Ћурчић на церемонији доделе уговора за подршку женском предузетништву

 

Координационо тело за родну равноправност и Агенција Уједињених нација за родну равноправност и оснаживање жена (УН Wомен), уз финансијску подршку Европске уније, подржали су 12 локалних механизама за родну равноправност међу којима се налази и Општина Блаце. У среду 18. септембра, у Београду, одржана је церемонија уручивања уговора са подржаним општинама. Општину Блаце представљао је председник Општине Милан Ћурчић.

1

"Фокус подршке  локалним самоуправама односи се на побољшање положаја жена на тржишту рада, женском предузетништву и економском оснаживању жена на селу, те на промоцији и примени Европске повеље о родној равноправности на локалном нивоу - саопштио је председник Ћурчић".

Уговоре су уручивали потпредседница Владе и председница Координационог тела за родну равноправност проф. др Зорана Михајловић, госпођа Блерта Цела, заменица регионалне директорке из Регионалне канцеларије УН Wомен за Европу и централну Азију, и амбасадор Сем Фабрици, шеф Делегације Европске уније у Републици Србији.

 

2

  Baner generički

tabla

 baner razvoj

izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka