Богат омладински програм током лета

Богат омладински програм током лета. Конкурси, путовања, сајамска изложба достигнућа младих.

Канцеларија за младе Општине Блаце позива омладину да се укључи у реализацију летњих активности. Оригиналне, занимљиве и корисне пројекте које подстичу друге младе да се укључе и буду активни чланови средине у којој живе, млади из Блаца могу подносити на конкурсима које је за њих расписао ресурс центар за Топлички округ – ОЦД Проактив из Ниша у оквиру кампање Министарства омладине и спорта „Млади су закон“ али и конкурсом Дивац омладинског фонда Блаце којим управљају млади људи из Блаца. Све информације у вези са овим конкурсима можете наћи на линку испод текста а за детаљне информације можете се јавити Канцеларији за младе, у згради Општинске управе, канцеларија 35.

Такође, почела је и реализација пројекта „Сајам омладинског туризма у Топличком округу“ који спроводи Канцеларија за младе а финансира Министарство омладине и спорта а који за циљ има унапређење локалног економског окружења за омладинске бизнисе и стварање повољнијее климе за развој предузетничких бизниса младих људи у сектору производње хране и туризма у Топличком округу. У оквиру пројекта одржаће се неколико креативних едукативних радионица, студијска посета, сајамска изложба достигнућа младих на Данима шљиве и др.

Кроз наведене конкурсе млади могу реализовати пројекте које одговарају на локалне потребе и имају широк утицај на заједницу, посебно у руралним срединама а за њихову реализацију могуће је по предложеном пројекту добити од 40.000 дин – 80.000 дин на конкурсу Дивац омладинског фонда и у у оквиру кампање „Млади су закон“ од 40.000 дин – 100.000 дин.

Конкурси су отворени до 25. јула за програм „Млади су закон“, односно до 31. августа за Дивац омладински фонд Блаце.

Конкурси:

Дивац омладински фонд Блаце

http://www.stvarnovazno.org/konkursi

Кампања „Млади су закон“

http://www.toplickevesti.com/konkurs-za-finansiranje-omladinskih-projekata.html

mos1

  Baner generički

 izbori2023

images

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg

 

Baner 2