ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОДЕЛУ ПОМОЋИ ЗА РЕШАВАЊЕ СТАМБЕНИХ ПОТРЕБА ИЗБЕГЛИЦА КРОЗ НАБАВКУ ГРАЂЕВИНСКОГ МАТЕРИЈАЛА ЗА ПОБОЉШАЊЕ УСЛОВА СТАНОВАЊА

Комисија за избор корисника за доделу помоћи за решавање стамбених потреба избеглица кроз набавку грађевинског материјала, образована решењем Председника општине Блаце број III- 02-1251/2021 дана 28.05.2021. године расписује Јавни позив за доделу помоћи за решавање стамбених потреба избеглица кроз  набавку грађевинског материјала за побољшање услова становања.

Предмет јавног позива је решавање стамбених потреба избеглица доделом пакета грађевинског материјала за побољшање услова становања на територији општине Блаце за једно породично домаћинство.

Помоћ је бесповратна и одобрава се за куповину грађевинског материла неопходног за побољшање основних  услова становања при чему додељена сума износи 600.000 динара.

Помоћ је наменска и додељује се за завршетак започете градње или адаптацију неусловних стамбених објеката, у циљу побољшања услова становања породичних домаћинстава корисника који имају пребивалиште/боравиште на територији општине Блаце.

Потребна документација се доставља на писарници Општинске управе општине Блаце или путем поште на адресу Општина Блаце, улица Карађорђева број 4, 18420 Блаце са назнаком „За јавни позив – грађевински материјал за избегла лица“.

Рок за подношење пријаве са потребним доказима је 09. јул 2021. Године.

Комплетан текст потива можете погледати ОВДЕ

oglasi v

  Baner generički

tabla

 baner razvoj

izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pitajte3
EU PRO Alt1 Web Standard

E VRTIC 400x200px OF

baner investment

Portal Preduzetnistva logo

Baner Pecat 211x81

Blace

baner-izvodi

baner-komunalni

 

baner

baner-informator

inspekcija

lpa1

baner vodnjan min

dani sljive

savetnik min

uzmi racun i pobedi (2).jpg

 

pos.jpg

 

 SP Logo osnovni