ДОФ Блаце расписао конкурс за финансирање омладинских пројеката у вредности до 100.000 динара

Дивац омладински фонд Блаце је под покровитељством Фондације „Ана и Владе Дивац“ и Општине Блаце расписао конкурс за финансирање омладинских пројеката на територији општине Блаце у вредности до 100.000 динара. Конкурс траје од 15. јула до 15. августа 2016. године.

Подносиоци предлога пројеката могу бити све формалне и неформалне групе младих од најмање 5 чланова који су узраста између 15 и 30 година. Пројекти треба да имају за циљ побољшање живота младих у областима: културе, спорта, здравља, безбедности, запошљавања, образовања, активизма и волонтеризма. Млади морају обезбедити подршку у роби, новцу или услугама у износу од 50% од тражене суме (нпр. уколико тражена средства износе 80.000, неформална група је у обавези да обезбеди 40.000 у виду новца, робе или услуге).

Све заинтересоване групе младих могу преузети образац предлога пројекта на сајту http://www.stvarnovazno.org/konkurs2016, попунити га и послати искључиво електронским путем помоћу линка http://emailmeform.com/builder/form/j6Pe7Vo1e5Yd7B.

За све недоумице или додатне информације заинтересовани се могу обратити Дивац омладинском фонду Блаце путем FB странице Дивац Омладински Фонд Блаце, мејл адресе Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., броја 0668889006 или потражити информације на сајту: http://www.stvarnovazno.org/

  Baner generički

tabla

 baner razvoj

izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka