Конкурс за средњошколце - Европска школа дебате

Информациони центар Европске уније у сарадњи са Отвореном комуникацијом расписује конкурс за трећу генерацију полазника „Европске школе дебате“.

На конкурс се могу пријавити искључиво средњошколци на редовном школовању.

Од новембра до фебруара, полазници школе ће похађати радионице о вештини дебатовања, аргументацији и јавном наступу, као и радионице о функционисању Европске уније, европским институцијама као и процесу ЕУ интеграција. Од ове године радионице ће се одржавати у две групе у ЕУ инфо центру у Београду и у ЕУ инфо поинту у Нишу.

Предавачи ће бити чланови Тима Европа, мреже националних експерата који су специјализовани за теме у вези са Европском унијом и професионално се овим темама баве на свакодневној основи, као и тренери дебатних вештина.

Након одслушаних радионица, полазници школе ће учествовати у јавним дебатама у организацији ЕУ инфо центра, Отворене комуникације и ЕУ инфо поинта широм Србије.

Охрабрујемо средњошколце из свих градова Србије да се пријаве за учешће на Европској школи дебате. Трошкови путовања за ђаке из унутрашњости биће плаћени.

Конкурс је отворен до 27.10.2016. године. Пријаве се врше искључиво путем онлине формулара који можете пронаћи на следећем линку: http://bit.ly/2e6bYoD

Сви подаци који буду унети у формулар биће коришћени само и искључиво за потребе конкурса и неће бити дељени са трећим лицима.

За малолетне полазнике програма који буду одабрани за учешће на Европској школи дебате, потребна је писмена потврда родитеља којом ће одобрити учешће на програму.

 

Уколико имате било које питање у вези са школом пишите нам на: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  или нас позовите на 011/4045-400.

Evropska skola debate 3

  Baner generički

tabla

 baner razvoj

izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka